Kafe / Büfe / Kantin Konseptleri
Cafe Konsepti
Üretimini gerçekleştirdiğimiz FIERO toz içeceklerle, zincir
işletmelerdeki deneyimimizi bir araya getirdik. FIERO 
konseptindeki başarımızı, 2007 yılında Gazi Üniversitesi
Tıp Fakültesi’nde açtığımız FIERO Cafe ile bir adım öteye
taşıdık. 



Büfe Konsepti
Uzun yıllardır gıda sektöründe emek veren grubumuz,
2005 yılında Hacettepe Hastaneleri içinde açtığı
işletmeler ile klasik büfe anlayışına çağdaş bir vizyon
getirdi.



Kantin Konsepti
2007 yılında Ankara Üniversitesi Cebeci yerleşkesinde
açılan işletmelerimiz ile, FIERO işletmeleri dokuz şubeye
ulaştı.


cafe
büfe
kantin
Tasarım: Çiğdem Erdinç Tasarım Ofisi